Vestimentatia colegilor de birou este o oglinda a personalitatii lor

Vestimentatia colegilor de birou este o oglinda a personalitatii lor

0 152

Hainele spun despre om mult mai multe lucruri decat isi inchipuie. Sunt foarte putine momentele in care ceea ce porti nu conteaza. Poate suna socant, insa hainele pe care le porti iti influenteaza starea si mimica fetei.
Iata cam ce spune vestimentatia despre personalitatea colegului de serviciu:
Daca hainele sale sunt sifonate, patate sau asortate gresit, atunci aceasta persoana este de regula neglijenta, chiar si in modul de lucru.
Obsedatul de moda: Fiecare element vestimentar care ii acopera corpul este un brand veritabil si se asigura ca lumea sa stie acest lucru. Aceasta persoana isi etaleaza succesul pe plan financiar, materialista, putin nesigura, care incearca sa impresioneze prin imagine.
Seducatorul: Opteaza pentru haine strimte, care sa expuna cat mai multa piele. Aceasta persoana este nesigura si incearca sa atraga atentia prin punerea in evidenta a corpului
Confortabilul: Cel care poarta de regula haine casual, business-casual, demonstreaza ca este increzator in fortele sale, se simte bine cu sine si este exact persoana de la care poti invata multe lucruri care sa te ajute in cariera.
Piciorul gol expus de catre unele doamne care refuza portul ciorapilor din diferite motive nu este nicidecum recomandat fiind totusi de preferat portul ciorapilor in culori neutre sau care sa se asorteze cu culoarea incaltamintei. Imbracamintea mulata, fie vorba de femei sau de barbati, este complet de evitat la locul de munca atragand prea mult atentia si uneori chiar putand sa irite vizibil colegii din echipa unde iti desfasori activitatea profesionala.
Nu putine sunt companiile care au adoptat deja un curs de vestimentatie propunand angajatilor aspectul vestimentar conservator cu implicatii din cele mai bune in ce priveste eficienta la locul de munca.
Indiferent de ce am alege sa purtam nu trebuie uitat nicicum ca mesajul pe care dorim astfel sa il transmitem este ca ne intereseaza in primul rand randamentul profesional si abia in plan secund opinia colegilor sau a sefilor referitor la tipul nostru aparte de personalitate exprimat si astfel prin intermediul vestimentatiei.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.