Azi la Dabuleni, maine… vedem mai incolo!

Azi la Dabuleni, maine…
vedem mai incolo!

0 128

Este incredibil cata lipsa de perceptie politica elementara dovedeste acest permanent perdant al tuturor „campaniilor” sale de politician. Si atunci cand s-a reprezentat pe sine si cand s-a trezit din intamplare in fruntea celui mai mare partid postdecembrist. Ciudat este altceva: omul asta nu si-a dat seama ca a ajuns acolo doar in urma unor „jocuri” in PSD,avandu-i in umbra pe alde Hrebe, Costica Procent si Michi Spaga de pe la „servicii”, Rusu si Dincu de la Cluj, Mazare si Vanghelion, pe post de „noul val” …etc. Adevaratii protagonisti, care l-au impins acolo in rol de nechezol, nu urmareau atunci decat o temporizare, un fel de primenire post – Iliescu, la vedere… De fapt in toata aceasta perioada chiar Geoana a fost adevarata marioneta despre care vorbeste acum pe la toate televiziunile. In spatele lui si cu acoperirea lui era sa ajunga Ministru de Interne alde Costica Voicu!
In momentul cand ai acceptat,inaintea alegerilor la care candidai la prima functie de demnitate a tarii,nu puteai decat sa fi un Mare
Dobititoc (ca sa dam un citat celebru!) sa accepti un mariaj politic atat de vicios cu Basescu si partidul sau! Cu ce te putea ademeni actualul presedinte ca sa poata afirma, mai apoi, ca „guvernul PDL-PSD era „visul politic” pe care si l-a dorit cel mai mult”?!
Iar dupa catastrofala intalnire de taina cu VANTU – care ii asigura aluia temporara amanare a arestarii – nu mai este nimic de adaugat.
Mai mult rau romanilor (nu udmr-ului!) nu se putea face de catre nimeni!
De aceea ramaii mut vazandu-l cu cat tupeu incearca sa prosteasca pe toata lumea. Cititi doar ce scrie pe propriul blog: „Am mai spus-o si o repet: Protocolul USL nu prevede ca Ponta e candidat de prim-ministru si Antonescu de presedinte.
In cazul candidaturii la Presedintie, se spune foarte clar in Protocol ca acela care va fi cel mai bine plasat intr-un sondaj de opinie, sa fie candidat.
Eu mi-am anuntat doar intentia de a-mi incerca sansele de a candida, in cazul in care as fi fost primul plasat in sondaje. Atat si nimic mai mult!”
Din partea cui? Adica a carui partid, prea-cinstite diplomat!? Din partea coanei Margareta, soacra dumitale, care se zbatea odinioara sa-si scoata certificat de ranita in revolutie?

d.d.rujan

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.