FC Brasov pierde din cauza unui penalti inventat de arbitrii

FC Brasov pierde din cauza unui penalti inventat de arbitrii

0 121

FC Brasov grupare pregatita de tehnicianul Marius Sumudica, a pierdut la limita, scor 1-0 (1-0), in deplasare partida jucata in compania Stelei, meci jucat in etapa a XV-a a Ligii I.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Rusescu in minutul 44, la un penalti inventat de arbitrul partidei.

Steaua a beneficiat in prima repriza de un penalty dictat de Alexandru Deaconu la indicatiile asistentului Cristian Nica, singurul care a vazut penalty la un duel intre Mihai Costea si Felgueiras in careul Brasovului. Raul Rusescu a transformat de la punctul cu var si a marcat singurul gol al meciului.

Sumudica s-a rastit la arbitri si a fost trimis in tribune de Alexandru Deaconu, insa tehnicianul Brasovului s-a enervat si mai tare si s-a dat in spectacol amenintand ca scoate echipa de pe teren. Antrenorul chiar si-a chemat jucatorii la marginea terenului, dar apoi a renuntat la idee si s-a retras pe tunelul de la vestiare, fotbalistii Brasovului continuand partida.

Steaua putea decide soarta meciului inca din minutul 87, cand Brandan a primit o pasa de exceptie in centrul careului advers si a ramas singur cu Felgueiras. Insa sutul stelistului din cativa metri a fost respins incredibil de portarul stegarilor.

In urma acestui rezultat FC Brasov ocupa pozitia a 12-a cu 15 puncte, in timp ce Steaua a urcat pana pe pozitia a sasea cu 26 de puncte.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.