Sperante pentru Steaua in partida retur cu Grasshoppers

Sperante pentru Steaua in partida retur cu Grasshoppers

0 262

Ilie Dumitrescu tehnicianul formatiei Steaua Bucuresti, a declarat in cadrul unei conferinþe de presa, ca victoria cu 1-0 cu Grasshoppers, din prima mansa a play-off-ului Europa League, este foarte importanta in economia calificarii.
„Victoria cu 1-0 de la Bucuresti este foarte importanta in economia calificarii. Nu am primit gol acasa si asta conteaza foarte mult. Grasshoppers este o echipa disciplinata tactic, foarte bine organizata. Cred ca nu exista favorit in meciul de la Zurich. Sunt fericit ca la Bucuresti am avut putin noroc si nu am luat gol”, a adaugat Dumitrescu, subliniind ca esecul „lacustelor” pe teren propriu, cu 0-3, in campionatul elvetian, cu Lucerna, ar trebui sa mobilizeze echipa din Ghencea. „Grasshopper are ocazia acum sa se reabiliteze in fata propriilor suporteri pentru acest esec, s-a uitat si infrangerea de la Bucuresti”, a afirmat Dumitrescu.
Partida retur dintre Grasshoppers Zurich si Steaua Bucuresti se va disputa joi seara incepand cu ora 20,30 si va fi arbitrata de sarbul Milorad Mazic.

C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.