Avertisment pentru Marian Dragulescu

Avertisment pentru Marian Dragulescu

0 257

Federatia Internationala de Gimnastica (FIG) a anuntat, miercuri, printr-un comunicat, ca a trimis un avertisment „sever” sportivului roman Marian Dragulescu, pentru ca nu a respectat procedurile legate de lupta impotriva dopajului.
Pentru ca nu a respectat aceasta regula, multiplul campion mondial Marian Dragulescu nu a putut fi luat in calcul pentru eventuale testari antidoping, in afara competitiilor, in anul 2009, „comisia gasind date foarte putine sau deloc despre localizarea sportivului si in primele trei trimestre ale anului 2010”, se arata in comunicatul FIG.
Marian Dragulescu a participat la Campionatele Mondiale din 2009, cucerind medaliile de aur la sarituri si sol. Sportivul roman s-a prezentat in fata Comisiei de Disciplina a FIG la finalul lunii trecute, fiind informat asupra deciziilor, care comunicate si Federatiei Romane de Gimnastica, ce trebuie sa suporte si cheltuielile de judecata. „FIG a aratat clementa fata de Dragulescu, dar, in cazul in care va exista o noua incalcare a regulamentelor, gimnastul va risca suspendarea pe o perioada intre 1 si 2 ani”, se incheie avertismentul din partea forului mondial.

C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.