Un nou Mers al Trenurilor de la 11 decembrie 2011

Un nou Mers al Trenurilor de la 11 decembrie 2011

0 132

Odata cu 11 decembrie 2011 intra in vigoare un nou Mers al Trenurilor. Acesta va fi valabil pana pe data de 8 decembrie 2011 si va aduce anumite schimbari.
In primul rand trenurile care in prezent sunt Rapid sau Accelerat vor deveni InterRegio, iar trenurile Personal vor deveni Regio, urmand ca trenurile ce sunt acum InterCity sa continue sa functioneze sub aceasi denumire.
Odata cu schimbarea rangurilor acestor trenuri va exista si un nou pret pentru o calatorie. Calatoriile cu InterCity si Regio vor avea acelasi pret, in schimb pentru calatoria cu InterRegio se va aplica un pret aflat undeva intre preturile actuale la Accelerat si Rapid. Conform adevarul.ro, 22 la suta mai putin decat la Rapid si cu aproximativ 12 la suta mai mare decat pretul de la Accelerat.
O alta schimbare va fi faptul ca pe magistrarele 200 Brasov – Curtici si 300 Bucuresti – Oradea duratele calatoriilor vor fi reduse cu o ora, astfel un drum pana la Bucuresti putand cobora sub trei ore.
De asemenea, vor fi introduse noi legaturi directe pe rangul InterRegio intre Bucuresti si Bistrita, Bucuresti si Sibiu, Bucuresti si Targu Mures, , Bucuresti si Timisoara, Craiova si Brasov, Constanta si Brasov, Brasov si Sibiu, Satu Mare si Constanta.

P.I.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.