Brad de 130 de ani in Piata Sfatului

Brad de 130 de ani in Piata Sfatului

0 120

Un brad de 25 de metri inaltime si in varsta de 130 de ani a fost montat marti in Piata Sfatului din Brasov, acesta urmand sa fie impodobit cu peste 5.000 de beculete si 500 de globuri.
Bradul a fost adus din Poiana Brasov cu o masina de mare tonaj, iar marti dimineata a fost montat in Piata Sfatului din Brasov cu ajutorul a doua macarale si a unui trailer.
“Am inceput operatiunea aducerii bradului de ieri dimineata (n.r. – luni), de la ora 9.00, si am ajuns in Piata Sfatului la ora 22.30 – 23.00. Montarea si ancorarea au durat pana la ora 5.00, azi dimineata (marti – n.r.) „, a declarat Dan Olteanu, directorul Regiei Publice Locale a Padurilor Kronstadt.
Bradul va fi impodobit cu ghirlande luminoase cu peste 5.000 de beculete, precum si cu 500 de globuri si cu 30 de sfere luminoase cu aproximativ 100 de beculete fiecare.
De asemenea, cei noua stalpi de iluminat din Piata Sfatului vor avea cate trei ornamente luminoase in forma de ramura, montate in asa fel incat sa creeze un model tridimensional.
Un alt brad, la fel de inalt ca cel din Piata Sfatului, va fi montat si in Piata Unirii, iar in cartierele brasovene vor fi montati brazi mai mici.
Aprinderea decoratiunilor de Craciun si deschiderea sezonului „Brasov – Oras din poveste” va avea loc, ca in fiecare an, in seara de 6 decembrie, de Mos Nicolae.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.