Ticleanu a fost demis

Ticleanu a fost demis

0 245

Inca un antrenor isi face valiza, de data aceasta este randul lui Aurica Ticleanu sa plece. Adrian Mititelu finantatorul formatiei Universitatea Craiova, a anuntat ca de luni Ticleanu nu se mai ocupa de pregatirea lotului.
Fostul star din Banie nu regreta perioada petrecuta la Craiova si este de parere ca locul sau va fi luat de Victor Piturca.
„Nu mai sunt antrenorul Craiovei, luni am semnat actele de reziliere. Nu sunt dezamagit, datorita lui Mititelu am revenit in fotbalul romanesc. El a avut o gandire atipica atunci cand s-a gasit la mine. Tot gandire atipica a avut cand m-a indepartat.
Echipa a avut rezultate mai bune ca in startul sezonului trecut. Daca e sa facem o analiza, suntem peste rezultatele de anul trecut. Nu e numai vina noastra ca nu am castigat. Cu Steaua trebuia sa avem 2-0, cu Timisoara ne-au lipsit 10 secunde. Echipa se inchega, isi castiga in intensitate. Jucatorii noi incepeau sa intre in sistem, echipa nu putea sa fie la nivel superior acum.
Mititelu astepta altceva, toti ne doream victorie, dar nu a venit si asta n-a fost din cauza noastra.
Baietii regreta, m-au sunat. Cu totii erau si surprinsi si dezamagiti. Se infiripase o relatie, ei sunt admirabili, au caracter si au aratat ca le pasa de echipa asta.
Nu pot sa spun daca vine Piturca, sigur cred ca se pregateste terenul pentru o actiune mai de anvergura. Oricare ar veni trebuie sa fie sprijinit. Lucrurile se misca in directa buna pentru marea performanta. Eu m-as bucura ca cel care vine sa culeaga roadele muncii mele” a declarat Aurica Ticleanu.

C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.