Duelul Ardealului a fost castigat de CFR

Duelul Ardealului a fost castigat de CFR

0 149

Derby-ul Ardealului a fost castigat de CFR Cluj, cu scorul de 3-1, in fata rivalilor de o viata Universitatea Cluj.

Partida a fost castigata de cei care au fost mai pragmatici, iar acestia s-au dovedit elevii lui Jorge Costa, care a pregatit tactic excelent meciul. Pentru CFR au marcat Cadu, Weldon si Kapetanos, singurul gol al alb-negrilor fiind inscris de Tony.

Primul gol a fost marcat in minutul 16, la o lovitura de colt a CFR-ului, Cadu a aparut parca de nicaieri langa bara din stanga si a trimis cu capul mingea in poarta alb-negrilor. Al doilea gol al CFR-ului a fost marcat in minutul 32, dupa ce Sougou a trimis o centrare de exceptie de pe dreapta, iar Weldon a reluat imparabil cu capul din marginea careului mic.

CFR: Beto – Panin, Cadu, Picollo, Camora – Peralta (Kivuvu min. 88), Muresan, Renan – Sougou, Weldon (Kapetanos min. 65), Ronny (Bastos min. 69). Antrenor: Jorge Costa.
Beto a gafat impardonabil in propriul careu, a pierdut mingea in fata lui Tony, iar acesta a profitat pe deplin de mingea pusa pe tava si a trimis simplu in poarta goala, pentru 2-1.
Ultimul gol al celor din Gruia, a fost marcat de Pantelis Kapetanos care a intrat in teren in minutul 65, si la cateva secunde distanta, dupa o greseala a lui Szukala, a marcat pentru 3-1 cu un sut precis din 15 metri.

Universitatea Cluj: Popa – Ungurusan, Abrudan, Szukala, Grecu – Marinescu, Bostina, Pacurar (Nasser min. 81) – Cojocnean (Machado min. 65), Tony (Cl. Niculescu min. 71), Ad. Cristea. Antrenor: Ionut Badea.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.