SEMINAR NATIONAL/INTERNATIONAL LA BRAN

SEMINAR NATIONAL/INTERNATIONAL LA BRAN

0 151

In zilele de 25-27 noiembrie 2011, se va desfasura in localitatea Bran un workshop organizat de Asociatia Tinerilor Intreprinzatori Concordia din Sighetul Marmatiei, destinat continuarii activitatilor de indentificare a nevoilor si problemelor grupurior tinta, dezavantajate social si a celor cu dizabilitati din zonele regionale Maramures, Brasov, Bucuresti si Constanta, in scopul facilitarii accesului mai lesnicios pe piatza muncii.
Complexitatea Proiectului „Hai sa dam mana cu mana,sa pasim in viata impreuna” va fi intregita astfel, in cadrul acestui seminar national/internatinal organizat si condus, in cele patru zone regionale, prin derularea Programului, cofinantat din Fondul Social European, prin ” POSDRU 2007 – 2113, Investeste in oameni! „.
Organizatorii au invitat, alaturi de persoane din grupul tinta, o serie de specialisti cu experienta, impreuna cu reprezentanti ai instutiilor/organizatiilor publice locale si judetene din cele patru zone de implementare mentionate, angajatori cu oferte potrivite ocuparii unor locuri de munca specifice, O.N.G.-uri si reprezentanti ai mass-media scrisa online, radio si tv.
De mentionat: organizatorul asigura toate cheltuielile pentru participantii la acest workshop.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.