Sex pe pian la Sfantu Gheorghe

Sex pe pian la Sfantu Gheorghe

0 616

Sexul pe acorduri de pian de la Sfantu Gheorghe s-ar fi consumat chiar in clasa. Este cea mai plauzibila locatie pentru partidele sexuale pe care profesorul de pian Tatar Gergely le-a intretinut cu doua dintre elevele sale. Parintii uneia dintre ele, care avea la vremea aceea doar 12 ani, au descoperit grozavia dupa ce au citit jurnalul minorei. Dascalul si-a recunost fapta in fata procurorilor. Colegii spun despre el ca este un foarte bun pedagog, cu rezultate remarcabile.
Tatar Gergely, in varsta de 42 de ani, si-a petrecut noaptea de miercuri spre joi in arestul Politiei SF Gheorghe. Joi a fost adus cu mascati la Parchetul de pe langa Judecatoria Sf Gheorghe, unde s-a multumit sa zambeasca presei care i-a pus intrebari.
Profesorul de pian de la Liceul de arta „Plugor Sandor” a fost suspendat din functie iar conducerea Inspectoratului Scolar Covasna a subliniat ca profesorii sunt solidari cu cele doua eleve – una de 14, cealalta de 16 ani – pe care Tatar Gergely le-a sedus in timp ce le preda ore de pian. Se pare ca tocmai specificul meseriei a facilitat apropierea dintre cei trei. Ca sa le corecteze interpretarea la clape, dascalul era in contact permanent cu mainile elevelor, pe care trebuia si sa le apeze usor pe abdomen, pentru a verifica ritmul respiratiei in timp ce interpretau partituri la pian. Cele doua minore au beneficiat de consiliere psihologica pentru a se putea prezenta ieri la ore.
Potrivit conducerii Inspectoratului Scolar Covasna, „din paginile jurnalului uneia dintre minore, descoperit de catre parinti, ar fi reiesit decat ca eleva ar fi intretinut doar relatii sexuale, fara a se fi implicat sentimental”. Sefa inspectoratului admite ca partidele de sex ar fi putut avea loc chiar in clasa unde Tatar isi tinea orele de instrument.
Pianistul penal este profesor de 5 ani la liceul de arte „Plugor Sandor”din SF Gheorghe, iar colegii de breasla il considera un foarte bun pedagog, cu rezultate remarcabile. Anul trecut a fost propus chiar pentru functia de director interimar. Tatar este divortat si are o fetita de 12 ani, varsta uneia dintre victimele sale la vremea cand au inceput relatiile sexuale dintre ei. Magistratii Tribunalului Sf. Gheorghe au emis ieri seara pe numele sau un mandat de arest pentru 29 de zile.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.