Michel Platini il critica pe Joseph Blatter

Michel Platini il critica pe Joseph Blatter

0 128

Michel Platini presedintele UEFA, cel care a primit premiul Giacinto Facchetti, l-a criticat pe Joseph Blatter, conducatorul FIFA, pentru faptul ca respinge ideea introducerii arbitrilor suplimentari la meciurile internationale, „doar pentru ca nu a fost a lui”, informeaza Gazzetta dello Sport.

„Fotbalul trebuie sa fie uman, nu tehnologic. Eu sunt contra introducerii tehnologiei in sport, in general, si in fotbal in special. Toti cei care urmaresc meciurile la TV cred ca in fotbal se poate face dreptate doar bazandu-te pe tehnologie, insa eu nu cred asta. Arbitrii trebuie ajutati sa ia deciziile cele mai bune, iar impreuna cu International Board (Ifab) am decis sa introducem doi arbitri suplimentari in Liga Campionilor si totul merge bine, nu sunt probleme. La finalul Euro-2012, va exista o reuniune a Ifab si vom vedea ce vom decide impreuna cu FIFA.

Pe Blatter nu l-au convins arbitrii suplimentari? Ce sa spun, nu a fost ideea sa. Collina (n.r. – fostul arbitru italian Pierluigi Collina) a spus ca arbitrii europeni incep sa aiba multa incredere in acest sistem, acum depinde de FIFA si de Ifab”, a spus Michel Platini pentru Gazzetta dello Sport.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.