Considera echitabil egalul cu Timisoara

Considera echitabil egalul cu Timisoara

0 241

Adrian Mititelu finantatorul formatiei Universitatea Craiova, este de parere ca egalul cu Timisoara din etapa a IV-a a Ligii I este unul echitabil.
Chiar daca oltenii au fost egalati in minutele de prelungiri, patronul Adrian Mititelu a gasit echitabil rezultatul cu FC Timisoara (1-1), pe care o considera cea mai puternica echipa in meciurile din deplasare.
Mititelu nu a uitat sa sublinieze atmosfera de pe stadion. „Sincer sa fiu, pana la urma Timisoara merita sa egaleze. La omul necajit, nici boii nu trag. Iar am patit asa, e ghinion. Atmosfera a fost extraordinara, cu 14 – 15.000 de spectatori, ca la meciurile mari. Oamenii meritau sa plece acasa fericiti, dar se pare ca nu stim sa jucam ca sa aparam un rezultat. Timisoara are o forta ofensiva foarte mare si degeaba am jucat cu sapte-opt fotbalisti defensivi. Am jucat cu cea mai puternica echipa de deplasare. Una din primele doua echipe din Liga I ca forma si valoare. Putea sa iasa si mai rau, dar, cu putin noroc, puteam lua toate punctele. Ar fi fost un balon de oxigen”, a spus Mititelu.

C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.