Strongest man la Codlea

Strongest man la Codlea

0 123

Cei mai puternici barbati din Romania si-au dat intalnire in weekend la Codlea. Aici au avut loc sambata intrecerile celei de-a doua editii a Cupei Power Gym. O surpriza placuta a fost prestatia gazdelor, care au dominat competitia si si-au adjudecat 3 din cele 5 titluri de campion.
Chiar daca vara intrecerile sunt mult mai spectaculoase deoarece pot fi utilizate in competitie diverse obiecte grele, cum ar fi camioanele sau bolovanii, nici competitiile desfasurate in sala nu sunt lipsite de spectacol. Si indoor sportivii sunt provocati sa se lupte cu cateva sute de kilograme.
Codlenilor si brasovenilor le-a revenit partea leului, prin cele trei titluri adjudecate, dintre care doua i-au revenit codleanului Dorin Zamanz, la categoria 80 de kilograme si la repetari.
Cea mai spectaculoasa dintre toate, categoria open a adus doua rezultate de peste 200 de kilograme, ambele apartinand aceluiasi sportiv. Competitia s-a bucurat de o prezenta destul de numeroasa din partea publicului codlean, ca urmare a eforturilor facute de organizatori.
Premiile, atat in bani, cat si in materiale sportive, au atras un numar mare de sportivi, care au oferit publicului codlean un spectacol plin de muschi si suspans.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.