Adrian Mititelu arunca in aer fotbalul romanesc

Adrian Mititelu arunca in aer fotbalul romanesc

0 127

Adrian Mititelu fostul finantator al formatiei Universitatea Craiova, arunca bomba in fotbalul autohton, afirmand ca in in maxim 2-3 ani nu va mai exista fotbal in Romania.

„Cautand in acte am descoperit alte „atrocitati”. Lucruri legate de Liga, de Federatie. Toti sunt vizaÅ£i. E lucru mare daca fotbalul romanesc nu va intra in faliment. Sunt sanse mari ca in 2-3 ani sa nu mai avem nici un joc de fotbal. Sunt abuzuri peste abuzuri si ilegalitati peste ilegalitati. Dar au zilele numarate, 4-5 luni”, a spus Mititelu.

Gigi Becali a anuntat la GSP TV ca Adrian Mititelu a gasit elementul cu ajutorul caruia ii are la mana pe conducatorii din fotbalul romanesc

„Ramai blocat ce a descoperit Mititelu acum. Toate sunt zero ce descoperise pana acum. E ceva incredibil. M-a sunat pe mine si mi-a zis: „Vrei sa nu mai auzi de Mitica de acum incolo?”. Si mi-a zis niste lucruri de am ramas blocat. E cea mai periculoasa chestie care a existat pana acum in fotbal”, a spus Gigi Becali la Contraatac, pe GSP TV.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.