Pamparau acuza – Scripcaru mi-a cerut jumatate din venit

Pamparau acuza – Scripcaru mi-a cerut jumatate din venit

0 170

Ioan Pamparau fostul director adjunct al Casei Judetene de Pensii Brasov a facut o dezvaluire socanta. Mai exact un fapt pe care il stim cu totii, dar putini dintre noi il recunoastem, acela ca numirile politice sau mentinerea pe functii la institutiile publice au la baza interese economice.
Ioan Pamparau a dezvaluit ca primarul George Scripcaru i-a spus ca-l pune inapoi pe post daca da jumatate din salariu la partid. Amintim ca Pamparau a fost demis in iunie 2010, dar ordinul i-a fost adus la cunostinta in octombrie.
Surpriza totala – pe langa ordinul de numire, a primit un al doilea care anunta ca postul sau de director executiv adjunct a fost desfiintat. Intamplator sau nu colegul lui Udrea, primarul Scripcaru stia, Brasovul a fost singurul loc din tara unde s-a intamplat acest lucru.
Ioan Pamparau a actionat in justitie deciziile, iar acum dosarul este pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Fostul director a declarat ieri unei telviziuni ca instantele il tot amana de un an si jumatate, cazul lui fiind unul politic.
Pamparau nu este singura victima a abuzurilor puterii. Si directoarea Camelia Bugnar a fost demisa ilegal de la Casa de Pensii in timpul concediului de maternitate in care intrase in martie 2009 in concediu de crestere a copilului. ÃŽn locul acesteia a fost numit o perioada un consilier local PDL, Mihail Tarba, ce este unul din cei mai influienti oameni ai televiziuni partidului stat in Brasov si un votant frenetic a lui Scripcaru in Consiliul Local. Revenirea pe post a directoarului s-a facut numai dupa interventia justitiei.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.