MTV Europe Music Awards, Lady Gaga – patru trofee!

MTV Europe Music Awards,
Lady Gaga – patru trofee!

0 124

Lady Gaga, cantareata americana de muzica pop cu un look inimitabil, s-a dovedit duminica, la Belfast, din nou de neinvins, cucerind nu mai putin de patru trofee la MTV Europe Music Awards, transmite AFP.
Lady Gaga, prezenta la eveniment, si-a adjudecat premiul pentru cel mai bun cantec (Born this Way), cea mai buna artista a anului, cel mai bun video (Born this Way) si pentru cel mai mare numarul de fani (Biggest Fan).
Tanara artista in varsta de 25 de ani nu a mai aparut pe scena acoperita cu bucati de carne, asa cum s-a intamplat la editia din 2010, dar coafura sa extravaganta a reusit sa capteze atentia tuturor celor aflati de fata.

Cantaretul canadian de muzica pop Justin Bieber a fost recompensat cu doua premii mult ravnite, cel mai bun artist si cel mai bun artist de pop-music.

Revelatia germana Lena Meyer-Landrut, detinatoare a Premiului Eurovision in 2010, dupa ce a cucerit recompensa pentru ‘Best European Act’ in fata divei muzicii engleze a muzicii soul Adele, a fost infranta de grupul sud-coreean Big Bang in lupta pentru cel mai bun grup mondial (Best Worldwide Act).

Rapperul Eminem a fost din nou aplaudat ca fiind cel mai bun artist hip-hop, dar nu a putut fi prezent pentru a-si ridica premiul.

Nemuritorul grup britanic Queen a primit ‘Global Icon Award’, remis de Katy Perry.

‘Mi-au schimbat viata. Mostenirea pe care ne-a lasat-o Freddy Mercury va straluci mereu pe firmament’, a declarat ea.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.