Festivalul Tinerilor Rasnoveni in perioada 23 – 25 iulie 2010

Festivalul Tinerilor Rasnoveni in perioada 23 – 25 iulie 2010

0 298

Festivalul Tinerilor Rasnoveni este un eveniment inedit dedicat in primul rand celor mai tineri dintre locuitorii localitatii rasnovene. Prima editie a acestui eveniment are loc in acest week-end, mai exact in perioada 23 – 25 iulie, iar locatia exacta este Valea Cetatii Rasnov.
Scopul acestui festival este promovarea talentelor locale si a culturii traditionale, iar bazele sale au fost puse de Asociatia Tinerilor Rasnoveni in colaborare cu Junior Chamber International Brasov.
Si pentru a incepe acest sir de evenimente cu dreptul, organizatorii au avut grija sa aiba cativa invitati de marca pentru a face festivalul cat mai placut.
Tematica primei editii o constituie muzica folk, invitati speciali fiind folkistul roman Ducu Bertzi, care anul acesta si-a aniversat treizeci de ani de cariera si trupa „Conexiuni”, fondata in 1983 la Brasov.
Festivalul de la Rasnov se doreste a fi si un tribut adus lui Cosulet Radu si Rosioru Alexandru, care au trecut in nefiinta in urma unor accidente tragice de motor, respectiv alpinism.
De asemenea, cu aceasta ocazie se va organiza un targ traditional, vor exista si posibilitati de camping pentru cei care vor sa petreaca un week-end prelungit la munte, in mijlocul naturii. Vor fi amenajate si spatii de joaca pentru copii si multe alte atractii.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.