Galatasaray Istanbul nu l-a mai platit pe Stancu

Galatasaray Istanbul nu l-a mai platit pe Stancu

0 135

Nedim Turkmen presedintele clubului turc de prima liga Orduspor, a declarat ca Galatasaray are o restanta financiara fata de atacantul Bogdan Stancu, informatie negata de vicepresedintele gruparii din Istanbul, Ali Durust, informeaza presa turca.

„Stancu a lansat un avertisment catre Galatasaray, deoarece nu a primit a doua transa a sumei de transfer. Situatia se va clarifica intr-o saptamana. Daca fotbalistul roman va ramane liber, vom rezolva aceasta problema imediat cu impresarul lui”, a spus Turkmen, care a precizat ca gruparea pe care o conduce intentioneaza sa il transfere definitiv pe un alt fotbalist venit sub forma de imprumut de la Galatasaray, Juan Culio.

„Am platit clubului Galatasaray pentru Culio suma de 350.000 de euro. In luna iunie a anului viitor vom mai plati 1,55 milioane de euro si il vom transfera definitiv”, a explicat el.

Nedim Turkmen a precizat ca jucatorii straini din echipa se simt foarte bine in Ordu. „Le-am oferit tuturor jucatorilor straini, in frunte cu Culio si Stancu, oameni care sa ii ajute in privinta locuintei, masinii si cu problemele personale. Atunci cand se simt bine, fotbalistii au evolutii mai bune. De exemplu Culio s-a dus la farmacie zilele trecute, pentru ca nu se simtea bine copilul lui. Farmacistul nu i-a luat bani. Acest lucru l-a facut foarte fericit pe Culio. Nu li se iau bani nici pe unde mananca. Asemenea situatii ii incanta pe straini”, a mentionat oficialul turc.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.