Dinamo este de neoprit

Dinamo este de neoprit

0 119

„Super” Dinamo grupare pregatita de Liviu Ciobotariu, a reusit sa castige fara probleme cu scorul de 5-0 partida din deplasare de la Piatra Neamt, reusind sa inscrie de patru ori in prima repriza in poarta Ceahlaului.

Scorul final a fost stabilit in minutul 80 din penalty de Marius Niculae, care a reusit un hattrick in acest meci. Pentru echipa din Stefan cel Mare au mai marcat Marius Alexe si Danciulescu.

„Dedic reusita mea familie, dar cele trei puncte sunt mult mai importante decat faptul ca am marcat eu. Eram la fel de fericiti si cu un scor de 1-0, trebuie sa ramanem modesti pentru ca nu am obtinut inca nimic, titlul e departe. Avem nevoie de liniste pentru a fi campioni.

Nu ne intereseaza ca suntem la 10 puncte de Steaua, sau ce diferenta e fata de alte contracandidate. Noi trebuie sa ramanem concentrati pentru ca suntem pe drumul cel bun.

Cel mai mult ma bucura ca evoluam bine. Jucam eficient si spectaculos. Daca o tinem tot asa, nimeni nu ne poate sta in cale”, a zis Danciulescu dupa meci.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.