Ajutor englez pentru maidanezii Brasovului

Ajutor englez pentru maidanezii Brasovului

0 256
Cainii de la azilul din Stupini traiesc in conditii mult mai bune. Constatarea este a englezilor de la asociatia LoveUnderDog care au finantat o parte din lucrarile efectuate la adapostul de caini. Fundatia a trimis, de asemenea, tone de mancare pentru patrupedele de la Stupini si va continua sa sprijine azilul.
Colaborarea intre Primaria Braspv si un ONG de protectie a animalelor se deruleaza in jurul unui proiect unic in Romania.
Englezii de la LoveUnderDog sunt extrem de incantati de noile conditii in care traiesc animalele de la Stupini. In plus, au si adoptat cativa catei.
Jeanne Boon, de la Asociatia Love UnderDog, a povestit la intalnirea de vineri cum ea personal a luat doi caini din acest adapost, pe care i-a adoptat si care fac acum parte din familia sa. Doamna Boon a promis ca va face tot ce ii sta in putinta si pentru cainii ramasi  la Stupini. Anna Houser, presedintele LoveUnderDog a spus ca „in urma cu doi ani cand au venit aici prima data, a fost ingrozitor pentru membrii asociatiei sa vada cainii inghesuiti, in conditii mizere, fara conditii de tratament.
Azilul de la Stupini are acum si o clinica complet renovata unde vor fi tratate patrupedele, care va fi dotata cu mobilier si instrumentar care va veni tot din Anglia.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.