Litoralul pentru toti – atractia sezonului

Litoralul pentru toti – atractia sezonului

0 225
Minivacanta de Paste si 1 mai s-a incheiat dar agentiile de turism inca se intrec in oferte. Tocmai a inceput programul national Litoralul pentru toti, care ofera sejururi la preturi foarte accesibile si anul acesta. Bulgaria, Grecia si Turcia raman in topul preferintelor romanilor, insa criza a facut ca si vacantele exotice sa se ieftineasca si sa sune atractiv. In premiera pentru Romania se organizeaza si un circuit in jurul lumii.
Daca doriti un concediu in extrasezon pe bani putini, la Marea Neagra, programul Litoralul pentru toti este solutia cea mai buna. 
Chiar daca predilectia romanilor pentru Bulgaria, Grecia si Turcia se pastreaza si anul acesta, exista oferte foarte bune si in destinatii exotice. De exemplu, un sejur in Republica Dominicana poate sa coste cat unul in plin sezon in Antalya, adica 7-800 de euro de persoana, la all inclusive.
Si circuitele turistice sunt la cautare in acest an, iar ofertele sunt pe masura.
Pentru prima data in Romania, in noiembrie se va organiza un circuit in jurul lumii, cu plecare de la Bucuresti. Pentru 18.000 de euro, puteti calatori vreme de 23 de zile cu un avion privat in jurul pamantului, cu opriri la hoteluri de 5 stele in destinatii precum Cape Town, Sidney, Buenos Aires, Insula Pastelui, Tahiti sau Cambodgia.
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.