ConvenÅ£ia NaÅ£ională Extraordinară – PDL-istii nu scapa de Basescu!

ConvenÅ£ia NaÅ£ională Extraordinară – PDL-istii nu scapa de Basescu!

0 826
Democrat-liberalii se reunesc sâmbătă, la BucureÅŸti, în ConvenÅ£ia NaÅ£ională Extraordinară, pentru a-l alege pe preÅŸedintele formaÅ£iunii ÅŸi pe cei doi preÅŸedinÅ£i ai comisiilor permanente ale PDL, în cadrul unui eveniment la care sunt aÅŸteptaÅ£i să participe 5.000 de delegaÅ£i din organizaÅ£iile teritoriale.
Candidaţii la preşedinţia Partidului Democrat Liberal sunt actualul lider al PDL, senatorul Vasile Blaga, deputatul Elena Udrea şi europarlamentarul Monica Macovei.
PreÅŸedintele Traian Băsescu va participa sâmbătă, de la ora 10,00, la ConvenÅ£ia NaÅ£ională Extraordinară a PDL, informează AdministraÅ£ia PrezidenÅ£ială.
Turneul interjudetean al liderilor portocalii s-a terminat. Tot ce se putea face, de la propaganda, "convingere directa", amenintari, rugaminti, insinuari, s-a facut. Basescu a urmarit permanent tot filmul evenimentelor, regland din mers devierile ce vizau izolarea sa. Zornaitul catuselor din anumite Dosare, dospite in laboratorele specializate coordonate de la Cotroceni, a fost amplificat chiar de USListii lui Crin si Ponta. O parte dintre candidati au fost fardati atat de consistent ca pana si Udrea poate fi confundata cu Macovei. Cu Blaga …nu s-a reusit! Ce sa scoti dintr-un buldog? Concurentii la fotoliu de presedinte al PDL au o singura varianta sa-i pregateasca revenirea lui Basescu la Partid.
Desi este pregatita varianta de rezerva (Alianta D.A. cu Ungureanu pe post de sufleur de Servicii) lucrurile nu se vor indrepta spre o asemenea directie. Negocieri nu se mai fac. Nu mai sunt dubii partidul trebuie sa ramana doar pentru Basescu si ai lui.
Pe 15 martie, Comisia de organizare a ConvenÅ£iei NaÅ£ionale Extraordinare a PDL a decis invitarea la CNE a preÅŸedintelui Băsescu. ''PrezenÅ£a preÅŸedintelui României, Traian Băsescu, la ConvenÅ£ia NaÅ£ională Extraordinară a PDL este bine-venită ÅŸi ne-ar onora atât pe noi, ca organizatori ai ConvenÅ£iei, cât ÅŸi pe cei 5.000 de delegaÅ£i care vor veni la BucureÅŸti să îl aleagă pe preÅŸedintele partidului'', a declarat la acea dată Ioan Bălan, preÅŸedintele Comisiei de organizare a CNE. Statistic, dincolo de controversele lipsite total de doctrina, la PDL asa ceva nu se mai poarta de peste un deceniu, in jurul orei 18 vom sti daca din pantoful (ideologic) Elenei Udrea se va bea sampania victoriei.
 
Horia D.R.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.