Ex-brasoveanul Chipciu tine Romania in viata

Ex-brasoveanul Chipciu tine Romania in viata

0 222
Prima reprezentativa de fotbal a Romaniei a remizat pe arena Ferenc Puskas din Budapesta, scor 2-2 (1-0), contra reprezentativei Ungariei, intr-un meci contand pentru grupa D de calificare la Cupa Mondiala din 2014.
Romania a jucat in zece jucatori chiar daca pe teren a fost echiap completa. Bogdan Stancu, autorul unor ratari memorabile a fost cel care i-a tras in jos pe "tricolori". In acest meci, Adrian Mutu a inscris din lovitura de la 11 m, si  l-a egalat pe Gica Hagi in clasamentul golgeterilor, iar Alexandru Chipciu a stabilit soarta punctelor in ultimele secvente. La acest spectacol a participat si arbitrul Wolfgang Stark, care le-a facut cadou gazdelor o lovitura de pedeapsa.
Prima gol al partidei a fost marcat de reprezentativa maghiara prin fundasul dreapta Vilmos Vanczak care a inscris cu capul, din cinci metri, dupa o centrare de la Hajnal si o gafa enorma a aparatorilor nostri. Golul egalizator al Romaniei a fost inscris de atacantul lui Ajaccio, Adrian Mutu, care a fsot faultat in careu, iar arbitrul Wolfgang Stark a acordat lovitura de la 11 metri pentru Romania, transformata de acelasi Mutu.
Din pcate doua minute mai tarziu acelasi Stark acorda o noua lovitura de la 11 metri, de aceasta data pentru Ungaria, la o simulare fara contact cu fundasul. Aceasta a fost transformata de Dzsudzsak.
Golul egalizator al nationalei Romaniei a fsot marcat de ex-brasoveanul Chipciu care a reusit egalarea cu un sut de la circa 12 metri, in ultimul minut al prelungirilor.
Ungaria: Kiraly – Kadar, Meszaros, Korcsmar, Vanczack – Pinter, Hajnal (Kovacs 81’) – Koman, Szabics (Varga 58’), Dzsudzsak – Szalai. Rezerve: Bogdan, Varga, Liptak, G. Adam, Szakaly, Elek, Kovacs Antrenor: Sandor Egervari
Romania: Tatarusanu – Tamas, Chiriches, Goian, St. Radu – Bourceanu, Pintilii (Al. Chipciu 86’) – Torje (Al. Maxim 66’), Grozav (Rusescu 72’), Bogdan Stancu – Mutu  Rezerve: Pantilimon – Luchin, Gardos, Maxim, Chipciu, Rusescu  Antrenor: Victor Piturca
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.