Iulian si Dana, sub valoarea lor la FOTE

Iulian si Dana, sub valoarea lor la FOTE

0 260
Saritorii romani au evaluat sub posibilitatilor lor pe trambulinele de pe Valea Carbunarii. Este parerea lui Florin Spulber, antrenorului lotului Romaniei, spune ca rasnoveanul Iulian Parea si saceleanca Dana Haralambie au fost impiedicati de presiunea uriasa din partea familiei si a presei sa sara la adevarata lor valoare. Chiar si asa, Romania s-a clasat intre primii 10 la fete si la baieti, iar pe echipe a obtinut un onorabil loc 5.
Dana Haralambie si Iulian Patea au fost cei mai buni sportivi romani la probele de sarituri cu schiurile de pe Valea Carbunarii. Locul 8 individual si locul 5 cu echipa de baieti sunt rezultatele foarte bune tinand cont de nivelul celorlalti concurenti.
Daca Florin Spulber, antrenor lotulului national, regreta presiunea imensa careia au fost nevoiti sa ii faca fata cei mai talentati elevi ai sai, primarul Adriana Vestea din Rasnov este mandru de rezultatele pe care tinerii le-au obtinut pe trambulinele de pe Valea Carbunarii.
Calitatea buna a trambulinelor si organizarea fara cusur va aduce in Romania si Cupa Mondiala Pentru Sariturile cu Schiurile la fete. Evenimentul este deja marcat in calendarul international FIS si este o noua dovada ca Romania este la nivelul celorlalte tari europene in privinta infrastructurii si a organizarii.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.