Nadia Comaneci la Brasov

Nadia Comaneci la Brasov

0 287

Nadia Comaneci fosta mare gimnasta a Romaniei, cea care a obtinut prima nota de 10,00 din istoria gimnasticii mondiale la Montreal (Canada), a venit la Brasov unde a inmanat medaliile castigatorilor la festivitatea de premiera, desfasurata marti seara in Poiana Brasov. Nadia Comaneci a inmanat medalia de aur lui Emil Imre la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) 2013.

„Am sosit doar de cateva ore si am fost foarte impresionata de organizare. O sa incerc sa vizitez mai multe locuri miercuri. Sper ca am venit cu un imbold pentru toată lumea si ma bucur enorm pentru Emil Imre. Ce succes fantastic pentru tanara generatie, este acum un model de urmat. Avem succes si la sporturile de iarna“, a spus Nadia. Inegalabila noastra campioana este convinsa ca Emil Imre va deveni un model si va atrage mai multi copii catre sporturile de iarna: ”Nu i-am dat sfaturi lui Emil, doar l-am felicitat. Concursul este concurs, a fost cel mai bun si a castigat medalia de aur. Ii urez in perioada urmatoare mult succes. Ma bucur ca am putut sa fiu prezenta la ceremonie“.

„O medalie de aur, ce pot să spun? Noi ne aÅŸteptăm tot timpul la succese in sporturile de vara, dar uitati ca avem ÅŸi succes la sporturile de iarna”, a spus Nadia, subliniind ca „iti trebuie un campion sa motivezi pe toata lumea. Sunt convinsa ca de acum vor veni mai multi copii la patinaj. Se va dubla, se va tripla numarul lor. Tot ce ramane aici dupa FOTE pentru tanara generatie este fantastic. Emil era emotionat cand l-am premiat”. Nadia Comaneci a venit marti din SUA si va sta cateva zile la FOTE.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.