Cursa Trasnitilor din Poiana Brasov a ajuns la a editia a sasea

Cursa Trasnitilor din Poiana Brasov a ajuns la a editia a sasea

0 263
Clubul Rotary Brasov Citadel a dat startul inscrierilor la a VI-a editie de iarna a Cursei Trasnitilor, eveniment programat sa aiba loc sambata, 23 februarie 2013, in Poiana Brasov.
Competitia se desfasoara, ca de obicei, pe Partia Bradul, punand la incercare nu doar calitatile fizice ale participantilor, ci si imaginatia acestora, intr-un concurs de sanii alegorice confectionate chiar de ei.
Intrecerile sunt deschise deopotriva copiilor si adultilor, persoanelor fizice si companiilor, care pot concura individual sau in echipe formate din doua sau mai multe persoane.
Cei care nu vor sa rateze participarea la distractia din acest an de pe Partia Bradul se pot inscrie la adresa inscriere@cursatrasnitilor.ro, precizand numele echipei, numele fiecarui participant din echipa, data nasterii si datele de contact (telefon si/sau email).
Taxa de participare pana la data de 10 februarie este 15 lei/ persoana pentru persoanele fizie si 1500 de lei/ echipa (maxim 6 persoane) pentru companii, dupa aceasta data persoanele fizice urmand sa plateasca 30 de lei/ persoana, iar companiile 2000 de lei.
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.