Licitatii FOTE pentru transport si echipamente

Licitatii FOTE pentru transport si echipamente

0 257
Ultimele licitatii pentru organizarea FOTE 2013 vor avea loc in aceste zile. Pentru transport in perioada competitiei vor fi utilizate nu mai putin de 140 de autovehicule. Dintre acestea, 45 vor fi autocare, 30 microbuze, 15 autoutilitare si 50 de autoturisme. Acestea vor trebui sa asigure transportul oficialilor, sportivilor, tehnicienilor si organizatorilor din Poiana Brasov spre toate bazele competitiei, dar si de la aerportul Henri Coanda in Poiana si retur.
Contractul pentru transport este estimat la 550.000 de lei, insa castigatoare va fi desemnata firma care vine cu oferta cea mai mica de pret. Societatea va trebui sa asigure doar autocarele, microbuzele si autoutilitarele. Cele 50 de autoturisme au fost oferite de unul dintre sponsori, astfel ca societatea care va castiga licitatia va trebui sa ofere in plus 50 de soferi care vor conduce autoturismele.
Pentru ca este vorba de delegatii straine, soferii vor trebui sa cunoasca limba engleza si sa detina permisul de conducere de mai mult de 3 ani, avand in vedere ca vor parcurge un traseu dificil.
Ofertele primite pentru transport vor fi deschise in 1 februarie, data la care va fi cunoscuta si firma care va oferi serviciile de informare si publicitate, contract estimat la peste 220.000 de lei.
Cu doua zile inainte de deschiderea celor doua oferte vom afla si firma care va oferi echipamentele utilizate de organizatori si voluntari, contract estimat la aproape 560.000 de lei.
Costumul este format din geaca, pantaloni, caciula, manusi, ghete, polar, tricou cu maneca scurta si tricou cu maneca lunga.
 
Vifor Rotar
 
 
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.