Vizita medicala la Corona

Vizita medicala la Corona

0 249
Mai bine de jumatate dintre fotbalistii de la Corona au efectuat joi dimineata vizita medicala. Toti sportivii au trecut cu bine testele si s-au indreptat imediat catre Patinoarul Olimpic, unde aveau programat un antrenament la sala de forta. Coman, Popa, Stanciu, Avram, Forika, Madulerea, Manea, Burlacu, Marinescu, Marc, Leonte, Chirciu, Pasztor si Ene au efectuat vizita medicala joi, iar Damian, Sorin Marin, Vlad Munteanu, Stinga, Stefan, Martac, Fizesan, Marcas si Tarziu vor fi prezenti la clinica in aceasta dimineata.
Antrenorul Daniel Bona este multumit de felul in care se prezinta elevii sai la antrenamente si este convins ca pana la inceperea returului echipa se va prezenta la acelasi nivel ca in tur.
Formatia din Uzina 2 a facut si doua importante transferuri in aceasta iarna.
Plecarea capitanului Mihai Stere la FCM Targu Mures ar trebui sa fie compensata prin aducerea lui Florin Manea de la CS Otopeni. Din pacate, transferul acestuia inca nu este definitivat, dar conducerea clubului spera ca in urmatoarea sedinta a comisiei de disciplina sa fie declarat jucator liber.
Alaturi de Manea, la Corona s-a intors un alt jucator brasovean care a evoluat in prima liga pe alte meleaguri. Sica Burlacu este jucatorul Coronei si formatia brasoveana si-a intarit serios flancul drept al apararii, unde si pana acum a avut in Martac un jucator cu evolutii apreciate.
Fotbalistii de la Corona se vor mai pregati o saptamana la Brasov, dupa care vor pleca in cantonament la Cheile Gradistei, unde acum se pregateste FC Brasov.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.