FC a revenit la antrenamente cu un lot subtiat

FC a revenit la antrenamente cu un lot subtiat

0 253
Jucatorii lui FC BraÅŸov au revenit marÅ£i la antrenamente dupa o pauza de mai bine de o luna.  Directorul general al FC Brasov, Ioan Stamatopol, a gasit si o parte buna a crizei generale din Romania, care va obliga clubul sa foloseasca jucatori tineri din pepiniera proprie in locul transferurilor rasunatoare.
De altfel, din cei sase jucatori asteptati in probe la clubul  brasovean, doar trei s-au prezentat la antrenamente. Este vorba despre fundasul dreapta Alexandre Jensen da Silva, venit din liga a 2 a din Belgia, Garry Vorrowdale, venit de la burnett din liga a 4-a engleza, dsar avand 7 meciuri jucate in Premier League cu Coventry si olandezul Frank Danquah, ale carui ultime partide s-au desfasurat in liga de amatori. Si Alexandru Dandea de la Turnu Severin este in tratative cu stafful de la FC Brasov, care se va decide in cateva zile care dintre cei patru va ramane sa joace pentru formatia brasoveana.
Conducerea gruparii de sub Tampa a anuntat si numele jucatorilor de care FC Brasov s-a despartit. Pedro Taborda, Bogdan Straut, Florin Lazăr, Dorinel Popa, Iulian Tames, Attila Hadnagy, Ciprian Brata, Vasile Olariu nu se mai regasesc in echipa brasoveana dupa ce fie au jucat putin in ultimul sezon, fie n-au confirmat.
Adrian Szabo poate sa antreneze in continuare dupa stafful tehnic al galben-negrilor s-a intregit prin numirea in functia de director tehnic a lui George Ciorceri posesor de licenta PRO. Se pare, de altfel, ca acesta din urma va fi prezent doar pe hartie in componenta echipei tehnice, pentru a-i permite lui Szabo, care nu dispune de licenta, sa conduca antrenamentele elevilor sai. De astazi este programata vizita medicala pentru toti componentii lotului pregatit de Szabo.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.