Locuinte sociale pentru chiriasii de lux ai RAPPS

Locuinte sociale pentru chiriasii de lux ai RAPPS

0 263
Inimaginabil tupeul cu care ocupantii vilelor de protocol de la RAPPS refuza sa paraseasca ogeacurile de lux in care au intrat pe vremea cand aveau functii ce justificau, eventual, instalarea in astfel de locatii. In fruntea lotului de intretinuti in casoaiele de fite sta cocotat, ca un mot, nimeni altul decat Mircea Geoana, pe care autoritatile se straduiesc inutil de ceva vreme sa-l relocheze. Motivatia este induiosatoare; Prostanacul bine instalat locativ cerseste intelegere publica pentru faptul ca nu a gasit unde sa se mute convenabil.
Alt locatar impertinent este fostul europarlamentar lobbyst pe spagi Adrian Severin, care are aroganta de a declara ca nu-i convine sa-si ia o casa la preturile pietei. Serios? Astia chiar nu functioneaza si ei la tarifele care ne cocoseaza pe noi toti, amarastenii? Care n-avem un milion de euro in conturi, cum admite Severin in declaratia de avere.
Telenovela habitarii ilegale in spatiile publice a atins nivelul de jos al prostitutiei locative odata cu declaratia unui mahar de la PSD, fost consilier pe undeva. Flacaul asta nu vrea sa paraseasca vila in care sade cu familionul pentru ca de cei patru pereti il leaga sentimente duioase. Este, cu alte cuvinte, cuibusorul de nebunii in care si-a cunoscut biblic viitoarea consoarta. Depravare condominiala cu acte-n regula. Va propun sa refuzati de maine sa va platiti intretinerea pe motiv ca, in cursul lunii, aveti niste partide formidabile de sex cu nevasta, care nu pot fi cuantificate prin contributia lunara la plata utilitatilor.
Un alt refuzac de a iesi din spatiile RAPPS a spus ca imobilul in care locuieste este calificat abuziv drept vila, desi casoiul are doua etaje. Altul se judeca de mai bine de un an cu Regia, care a avut si ea tupeul de a aduce mai aproape de realitatea pietei imobiliare chiriile minuscule pe care chiriasii doldora de bani le platesc de doua decenii din maruntisul pierdut prin buzunare.
Dar Regia va face aroganta suprema abia cand va construi niste locuinte sociale pentru imbuibatii scosi cu pianu si biedermayeru in strada.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.