Corona Brasov a invins in deplasare pe HCM Roman

Corona Brasov a invins in deplasare pe HCM Roman

0 237
Echipa de handbal Corona Brasov pregatita de antrenoarea Mariana Tarca, a reusit sa invinga in deplasare cu scorul de 24-20 formatia HCM Roman, intr-un meci contand pentru etapa a IX-a a Ligii Nationale de handbal feminin.
Acesta este primul meci oficial din acest an castigat de brasovence. Partida de la Roman, a fost una foarte buna care a fost la discretia elevelor pregatite de Mariana Tarca, in care s-a evidentiat goalkeeper-ul brasovencelor cea care a reusit sa apere cinci lovituri de la 7 metri. Corona a avut in prima repriza patru  eliminari de cate 2 minute, iar in repriza a doua o jucatoare a fost eliminata definitiv.
In repriza secunda elevele pregatite de Mariana Tarca, au reusit sa inscrie de patru ori consecutiv fara sa primeasca nici un gol, reusind in acest fel sa se distanteze la cinci goluri fata de formatia gazda pe care a condus-o cu un confortabil 15-9. Incet si sigur gruparea de sub Tampa incepe sa devina una puternica si bine asezata in teren capbila sa lupte de la egal la egal cu toate echipele de top ale campionatului.
Astfel Corona Brasov a reusit sa isi asigure prima victorie in deplasare din acest an si isi doreste ca urmatorul meci de acasa, care va avea loc sambata in compania formatiei CSM Bucuresti, sa ii faca din nou fericiti pe iubitorii handbalului brasovean.
Partida din etapa a X-a a Ligii Nationale de handbal feminin, impotriva celor de la CSM Bucuresti de sambata va incepe la ora 11.00, si va fi transmis in direct la Digisport 1.
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.