Olimpia CSU Brasov a reusit un transfer de senzatie

Olimpia CSU Brasov a reusit un transfer de senzatie

0 231

Echipa de baschet feminin Olimpia CSU Brasov la a carei timona se afla antrenorul Dan Calancea, a reusit sa dea lovitura pe piata transferurilor. Astel chiar inainte de incheierea perioadei de transferari, gruparea de sub Tampa, a reusit sa o convinga pe americanca Brandie Hoskins sa semneze un contract pe un an.

Jucatoarea de origine americana nu este straina de campionatul romanesc, ea evoluand in sezonul trecut la SCM Craiova, unde, in 32 de partide, a reusit o medie de 25.4 puncte/meci, fiind si cea mai bună marcatoare a sezonului 2011-2012. Sportiva americanca a mai evoluat in turul acestui campionat si la CSM Sportul Studentesc Bucuresti, unde a jucat 13 partide, reusind o medie de 18 puncte/meci, ceea ce a situat-o pe locul 5 în clasamentul eficacitatii.

Brandie Hoskins s-a nascut la 11.05.1985, are o inaltime de 175 cm si a mai jucat in SUA, Israel, Ucraina, Portugalia, iar in Romania la Sportul Studentesc si Craiova. In urrma acestui transfer, Olimpia CSU Brasov incearca sa se intareasca cat poate de mult, deoarece vrea cu orice chip sa isi atinga vederea atingerii obiectivul, respectiv, calificarea in play-off-ul campionatului national.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.