Olimpia CSU Brasov a invins fara probleme lanterna rosie a clasamentului

Olimpia CSU Brasov a invins fara probleme lanterna rosie a clasamentului

0 221

Gruparea Olimpia CSU Brasov pregatita de tehnicianul Dan Calancea, a reusit sa castige pe teren propriu cu scorul de 77 – 44 (19-8, 28-14, 14-15, 16-7), partida jucata impotriva formatiei Universitatea CSM Oradea, partida contand pentru etapa a 12-a a Ligii Nationale de baschet feminin.

Asa cum era de asteptat brasovencele au dominat cu autoritate si, dupa un debut destul de strans de meci, s-au distantat continuu. In aceasta partida tehnicianul Dan Calancea s-a gandit ca nu ar fi rau sa ii dea frau liber foarte tinerei Ana Maria Ferariu, care a evoluat cu mult curaj, dovedind ca este una dintre sperantele brasovencelor.

Pentru echipa brasoveana au inscris: Grama 13 puncte, Usurelu 12, Mingo 10, Necula 10, Thornton 10, Cursaru 7, Avram 6, Ferariu 5, Stjepanovic 4.

Antrenorul brasovean Dan Calancea a declarat dupa partida ca este una dintre cele mai clare victorii din acest campionat chiar daca adversarul a fost unul modest. “A fost o victorie mai clara decat arata scorul, in fata unui adversar inferior noua, din toate punctele de vedere. Ramane capital meciul nostru de acasa, cu Timisoara, care va decide sansele noastre de calificare in play-off. Am dat sanse jucatoarelor care au evoluat mai putin pana acum sa joace si sunt multumit de cele care au confirmat. As remarca evolutia tinerei jucatoare Ana Ferariu, care creste de la meci la meci.”.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.