Liderul la zi Corona Brasov, intalneste o echipa incomoda

Liderul la zi Corona Brasov, intalneste o echipa incomoda

0 220
 Corona Brasov liderul la zi al clasamentului Ligii a II-a de fotbal, va intalni sambata, de la ora 15.00, partida fiind transmisa in direct pe postul tv. DigiSport2, formatia Unirea Alba Iulia, intr-un meci contand pentru etapa a VII-a.
„Acum toata lumea are pretentii de la noi, astfel ca nu vrem sa dezamagim“, a declarat Florin Stanga, unul dintre cei mai cunoscuti jucatori brasoveni. Ilie Luca va debuta oficial în acest meci ca organizator de competitii la Corona.
 Corona Brasov grupare pregatita de tehnicianul Daniel Bona, s-a instalat la sefia clasamentului si este liderul Seriei Vest din Liga a II-a cu patru victorii si doua remize, acumuland pana in prezent 14 puncte.
In viziunea brasovenilor Unirea Alba Iulia este  o echipa imprevizibila, care si-a castigat punctele pe teren propriu, dar care in deplasare nu a obtinut din pacate niciun punct. Acest meci va fi unul special pentru Ilie Luca, aflat la prima partida ca organizator de competitii la Corona.
"Sunt multumit ca echipa a avut un parcurs foarte bun pana acum, desi nimeni nu se astepta sa avem aceste rezultate. Important pentru noi este sa continuam pe acelasi drum, sa ramanem modesti si sa muncim mai mult, sa ne imbunatatim jocul, pentru ca lumea are acum pretentii de la noi si vrem sa nu dezamagim pe nimeni. Ne asteapta un meci foarte greu cu Alba Iulia si va trebui sa facem totul, pentru a castiga cele trei puncte. Important pentru noi este sa jucam in fiecare meci la victorie, sa ne gandim mereu doar la meciul care urmeaza. Cred ca daca vom fi seriosi, vom reusi sa facem o figura frumoasa in acest campionat",  a afirmat Florin Stanga.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.