Sedinta ordinara a Consiliului Local Brasov, a fost amanata pentru luni

Sedinta ordinara a Consiliului Local Brasov, a fost amanata pentru luni

0 197
Asa cum prevedeam si in editia de ieri a cotidianului nostru, sedinta Consiliului Local Brasov, programata pentru vineri, a fost amanata pentru luni, 1 octombrie.
Decizia a fost luata dupa ce consilierii locali ai USL si ai PPDD nu  s-au prezentat la sedintele comisiilor de specialitate ale forului deliberativ, nemultumiti ca nu au primit documentatia aferenta proiectului de hotarare privind rectificarea bugetului local. „Am avut acces la acte abia ieri (respectiv joi, 27 septembrie – n.r.) in jurul orelor 16.00. Fiind vorba despre bugetul local, deci o chestiune patrimoniala, nu aveam timp sa studiem toate dosarele, astfel ca in urma discutiilor cu primarul George Scripcaru am decis amanarea acestei sedinte”, ne-a declarat presedintele Comisiei de Buget-Finante din Consiliul Local, social-democratul Catalin Leonte.
In ceea ce-l priveste, primarul a afirmat ca „pentru asigurarea fondului de salarii pentru angajati si pentru plata utilitatilor pentru unitatile de invatamant a fost necesara extinderea discutiilor, astfel incat rectificarea bugetara sa fie una echilibrata.
De aceea am decis amanarea sedintei de plen. In acest fel, serviciul de specialitate are timpul necesar pentru a corela toate datele financiare, iar rectificarea propusa sa fie una echilibrata, dar si sa asigure finantarile necesare unitatilor de invatamant”.
 
 I.R.

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.