Ex-brasoveanul Sabrin Sburlea palmuit de Porumboiu

Ex-brasoveanul Sabrin Sburlea palmuit de Porumboiu

0 206

Adrian Porumboiu finantatorul formatiei FC Vaslui, a dorit sa demonstreze unui stadion intreg cine este adevaratul "boss" in Moldova. Imediat dupa meciul pierdut in Cupa Romaniei, in fata celor de la FC Vaslui, omul care da banii la echipa si-a iesit din minti si in vazul unui stadion intreg l-a palmuit pe ex-brasoveanul Sabrin Sburlea.   Atacantul care a fost palmuit de Porumboiu a stat linistit pe teren si nu a ripostat in nici un fel, conform GSp.

"Sunt niste mamaligari! Sa vedeti ce-i asteapta de acum inainte pe jucatori daca nu vor castiga urmatoarele doua meciuri! Eu sunt un fraier ca le platesc salarii de sute de mii de euro", a spus Porumboiu.

"Nu l-am lovit sau palmuit pe jucator, doar l-am atentionat fiind eram iritat. Sburlea parca era la casting pentru un nou film, isi facea parul, spancenele, iar, la urma, se pupa si cu adversarul. Nu te poti duce direct la adversarul in fata caruia ai pierdut si sa te imbratisezi cu el, parca era indragostit. Pentru Sabrin a fost o corvoada ca l-am trimis pe teren, arata de parca l-am trimis la munca pe camp", a mai spus Porumboiu

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.