Stilul Asiatic – eleganta si rafinament in moda

Stilul Asiatic – eleganta si rafinament in moda

0 199
Influentele asiatice au dominat podiumul in colectiile de toamna-iarna.
Casele de moda din toate colturile lumii au preluat materiale, imprimeuri, tesaturi specifice tarilor asiatice.  Ba mai mult, designerii au asociat piesele vestimentare cu accesoriile in asa fel incat look-ul final sa aminteasca de fascinantul stil asiatic.
Pe langa haine, designerii au apelat la accesorii in acelasi stil asiatic, make-up si hair-style. Pantalonii si fustele au fost atat de mult timp in vizorul designerilor si era doar o chestiune de timp pana cand rochiile sa isi faca aparitia din nou in capul listei. Chiar daca iti cauti ceva nou pentru a purta la birou sau vrei sa iti iei ceva pentru o zi calda, rochiile sunt cele mai indicate.
Noua culoare neutra. Este cam multa stralucire in culorile orizontului verii care se apropie comparativ cu cele trecute.
Culorile pastelate revin in trend pentru moda din toamna lui 2012, iar cel mai folosit este liliacul. Asorteaza-l cu bleumarin, maro si culoarea maslinei si foloseste accesorii potrivite.
Purtata pe sub un costum sau din cap pana in picioare pentru un look de mireasa sau de bal, dantela este peste tot in moda de toamna 2012. Ea merge perfect cu alte trei ispite ale sezonului: lucruri crosetate, fuste indraznete si blug croit in diverse modele.
Influente asiatice — Estul intalneste Vestul.
Avand drept model mult apreciatul film “Memoriile unei Geishe”, designerii au trecut imediat la moda de tip asiatic. Stilul caracteristic femeilor japoneze reprezinta o idee inspirata de trend al sezonului. Gandeste-te cum ar fi sa iti adaugi o bluza cu kimono sau niste slapi de bambus garderobei de vara. Jachetele cu guler si cu accesorii bazate pe motive florale sunt de asemenea moduri in care poti interpreta stilul.

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.