Diamante de 24 de karate pe soselele Brasovului

Diamante de 24 de karate pe soselele Brasovului

0 122
Raliul masinilor de epoca a adus si in acest an sub Tampa capodopere ale tehnicii in domeniul auto. Detinatorii autohtoni de bijuterii pe patru roti sunt concurati de iubitori ai masinilor de epoca din Belgia, Italia, Grecia, sau Irlanda. Trecatorii au intors capul dupa batranele doamne care au facut istorie in industria auto iar Piata Sfatului a fost un showroom de cinci stele.
Printre masinile prezente la Kronstadt Classic Rally se numara un Corvette C1, un Jaguar E Type, 15 Morgan care apartin Clubului Auto Morgan din Belgia, dar si o Dacia 110 si una 1300, printre primele iesite pe portile uzinei de la Pitesti. Posesorii lor le descriu cu mandrie si sunt fericiti ca le pot conduce la un raliu de anvergura celui organizat la Brasov.
Cele 50 de masini vor parcurge peste 300 de kilometri. Vineri, bijuteriile de epoca s-au deplasat din Piata Sfatului la Prejmer, dupa care au revenit in Centrul Istoric al Brasovului pentru cursa de noapte, o surpriza pregatita de organizatori. Sambata, autovehiculele vor merge pana in Cernat, iar la intoarcere va avea loc si festivitatea de premiere, de la ora 20:00.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.