Mircea Lucescu il sustine pe selectioner

Mircea Lucescu il sustine pe selectioner

0 162

Victor Piturca tehnicianul echipei nationale de fotbal a Romaniei, a reusit sa il supere pe patronul vasluienilor, Adrian Porumboiu. Acest lucru s-a intamplat datorita faptului ca nu l-a convocat pe Sanmartean la echipa nationala, dar cu toate astea selectionerul Romaniei are un aliat: Mircea Lucescu. Antrenorul roman spune ca fotbalistul are o atitudine care lasa de dorit.

“Sanmartean este un fotbalist limitat. Eu nu o sa apreciez niciodata un astfel de jucator, care nu da totul pe teren pentru ca este suparat. Nu pot accepta fotbalisti mofturosi. In momente grele trebuie sa arati ca esti mare. Eu n-am absolut nimic cu el. Nu mi-a placut cu Inter.

 E vina antrenorilor ca nu stiu sa educe jucatorii pentru mare performante. Eu astfel de probleme n-am, cred ca stiu cum sa relationez cu jucatorii mei. Willian a ratat doua transferuri, unul la Chelsea, unul la Tottenham. Si-a dorit foarte mult, atat el, cat si familia lui. Nu s-a putut, a ramas la noi si acum joaca foarte bine. 

Este o idee buna sa faci scheletul nationalei pe baza jucatorilor Stelei. Steaua a demonstrat ca este in forma”, a declarat Mircea Lucescu, in direct la DigiSport.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.