Victor Piturca: Olanda si Turcia raman principalele favorite, noi cu Estonia si...

Victor Piturca: Olanda si Turcia raman principalele favorite, noi cu Estonia si Ungaria vom fi outsideri

0 116
Victor Piturca selectionerul primei reprezentative de fotbal a Romaniei, a declarat, vineri, la Tallinn, intr-o conferinta de presa, ca echipa nationala a Romaniei are nevoie de un rezultat bun in partida de vineri si a precizat ca jucatorii sai vor face tot ce vor putea pentru a obtine primele trei puncte in preliminariile CM-2014.
"Avem nevoie de un rezultat bun vineri, care sa creeze pentru mai departe o atmosfera favorabila. Suntem extrem de concentrati. Nu va fi usor, dar vom face tot ce trebuie pentru a obtine primele trei puncte in această campanie. Olanda si Turcia raman principalele favorite, noi cu Estonia si Ungaria vom fi outsideri. Cred ca Estonia va fi un adevsar dificil", a spus Piturca.
Victor Piturca a afirmat ca Romania a ajuns pe locul 57 in clasamentul FIFA din cauza rezultatelor din ultimii doi ani, insa a precizat ca echipa nationala va urca in aceasta ierarhie.
"Am ajuns sub Estonia in clasamentul FIFA din cauza meciurilor din urma cu doi ani de zile, cand nu eram eu la nationala. In ultimul timp, nationala a strans puncte si o sa tot urce. De cand am revenit, am pierdut doar cu Belgia si Slovenia. Cifrele demonstreaza aceste lucruri", a adaugat Piturca.
Victor Piturca nu exclude posibilitatea ca echipa Romaniei sa se multumeasca vineri si cu un rezultat de egalitate, desi victoria este principalul obiectiv.
"Depinde ce vom realiza in teren ca sa spunem ca suntem nemutumiti dupa un meci egal. Poate gazdele noastre vor avea foarte multe ocazii si nu vor reusi sa inscrie, atunci daca facem un meci egal putem spune ca suntem multumiti. Ne asteapta un meci greu in Estonia", a explicat Piturca.
Meciul va fi televizat, vineri 07.09.2012, de catre TVR 1, cu incepere de la 21:53.
 
Cristinel Stavarfu
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.