Tektron scurteaza drumul catre rebransarea la sistem

Tektron scurteaza drumul catre rebransarea la sistem

0 118
Conducta care alimenteaza cu apa calda si caldura cartierele Vlahuta, Garii, Tractorul si Coresi s-a scurtat cu 8 kilometri. Efectul investitiilor facute de municipalitate va fi imediat : pierderile de pe retea vor disparea, iar factura abonatilor racordati la sistemul centralizat de termoficare se va micsora. Investitiile in reteaua publica de furnizare a agentului termic sunt in toi. Peste 200 de brasoveni si societati comerciale au decis sa renunte la centralele proprii si sa revina la sistemul public.
Conducta de alimentare cu apa calda si caldura a cartierelor Garii, Vlahuta, Tractorul si Coresi nu mai traverseaza cartierul Florilor, ci trece direct pe langa RAT Brasov, scurtand astfel traseul cu 8 kilometri.
Pentru abonatii la sistemul public de incalzire aceasta scurtare a traseului agentului termic cu 8 kilometri inseamna facturi substantial mai mici.
Asa se explica numarul mare de cereri de rebransare, peste 200,  venite din partea brasovenilor si societatilor comerciale, dar si din partea unitatilor de invatamant.  Mai ales ca vechile conducte au fost inlocuite cu altele noi, moderne, izolate termic si prevazute cu senzori care vor transmite imediat orice defectiune sau neregula.
Aproximativ 50 de scoli vor reveni la sistemul centralizat in urmatoarea perioada.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.