Tendinte tomnatice in machiajul lui 2012

Tendinte tomnatice in machiajul lui 2012

0 101
Accentuarea privirii este de departe, tehnica preferata in machiaj pentru sezonul toamna/iarna 2012. Ne-o spun majoritatea prezentarilor de moda, unde am observat o multitudine de stiluri realizate cu o paleta restransa de nuante de farduri si multa, multa imaginatie. In acest caz, aspectul natural al tenului este urmarit si nicidecum o modelare a pometilor precum te-ai astepta sa vezi intr-un machiaj elegant de seara.
Putinele exceptii avangardiste condimentau impresiile de podium si inspirau la creativitate si la nonconformism.
Nuantele buzelor variaza de la nude si rozuri pale la tonuri inchise de rosu pur, burgundia sau ciocolatiu. Look-ul mat creeaza senzatia limitarii productiei de sebum a pielii, conferind acest aspect cizelat, lustruit.
Tendintele toamna-iarna 2012-2013 mizeaza pe un look fresh si natural, accentuat uneori de tuse de nuante neon ce amintesc inca de o vara plina de culoare. Fenomenul colour blocking ramane in tendintele de toamna, atat in vestimentatie, cat si in make-up. Iar paleta cromatica de machiaj va pune, cu siguranta, in valoare o piele bronzata.
Acest lucru inseamna, in esenta, ca ceea ce ne dorim este sa avem in machiaj atat zone mate, cat si punctari luminoase, realizate cu iluminatoare, pudra bronzanta, fond de ten cremos sau farduri si gloss-uri cu particule stralucitoare.
In aceasta toamna este pus in valoare de machiajul discret, stilizat cu tuse de roz trandafiriu aplicat in zona pometilor. Machiajul natural al ochilor si rujul rose mat dezvaluie o directie de make-up ce vizeaza, in mod firesc, perfectiunea tenului de portelan.
Portocaliul, cu diversele sale nuante fructate (de la orange la tangerine) va fi placerea vinovata a toamnei in materie de cromatica. Si, desi se numara printre culorile fructate, calde, care se inscriu in paleta coloristica a verii, designerii raman fideli si in sezonul rece suprematiei portocaliului.
Un smoky axat pe placerea cromatica ciocolatie este un machiaj ideal pentru toamna, idee promovata si de make-up artistul casei Chloe.Tusele de auriu, aplicate pentru un plus de luminozitate, si degradeul tonurilor de maro constituie o componenta coloristica ce reinterpreteaza insa acest machiaj si pentru vara. Poti demonstra ca un smoky maro confera dramatism si mister unui look de vara de sfarsit de sezon.
 
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.