Brasovenii la prima infrangere din acest campionat

Brasovenii la prima infrangere din acest campionat

0 119

FC Brasov grupare pregatita de tehnicianul Ionut Badea, a cunoscut prima infrangere din acest campionat, fiind invinsa in deplasare de Concordia Chiajna, cu scorul de 2-1 (2-0), intr-un meci contand pentru etapa a IV-a a Ligii I.

Gazdele pregatite de Ilie Stan, au condus cu 2-0 la pauza  prin golurile reusite de Adrian Popa, singurul gol al brasovenilor venind dupa pauza acesta fiind inscris de Hadnagy.

Chiajna a inceput meciul in jumatatea de teren a oaspetilor, presiunea continua la poarta lui Taborda avand sa dea roade in minutul 24.Adrian Popa a deschis scorul in urma unui contraatac fulgerator pe partea dreapta, finalizat cu sut superb la coltul lung, dupa ce i-a furat mingea aerianului Paul Batin.
 
Brasovenii au incercat imediat sa dea replica, dar in minutul 26 Lepmets s-a evidentiat cu doua interventii salvatoare la suturile lui Paul Batin si Iulian Popa. Nici 10 minute mai tarziu, Adrian Popa a bifat dubla. De aceasta data faza a fost construita de Ispir pe partea stanga, acesta pasand in careu la Popa, care a preluat cu dreptul si a sutat cu stangu la coltul scurt.
 
Stegarii au presat in continuare, doar fluierul de final al primei reprize salvand Chiajna de un gol, la atacurile in valuri ale brașovenilor. Nu la fel de norocosi au fost jucatorii echipei gazda dupa pauza, Hadnagy reusind sa reduca din diferenta in minutul 51, din pasa lui Batin.
 
Pana la final, jocul a ramas echilibrat, ambele echipe reusind sa-si creeze alte ocazii de gol insa niciuna n-a mai izbutit sa inscrie, meciul terminandu-se cu victoria Concordiei.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.