Antonescu ataca mitocania prezidentiala

Antonescu ataca mitocania prezidentiala

0 112

Liberalul Crin Antonescu ataca declaratiile lui Traian Basescu dupa recentul control medical: “Basescu are o reactie mitocaneasca vorbind despre sanatatea altora.”
Crin Antonescu a mai subliniat ca „inca o data vedem cum traim sub rusinea de a avea un presedinte care se piteste pe dupa coltul carciumii sa dea astfel de declaratii”, referindu-se la episodul in care Traian Basescu le-a spus jurnalistilor „Sunt mai sanatos decat patronii vostri”.

„Nu sunt prieten al lui Traian Basescu, asta e limpede, nici politic, nici personal, dar detest modul in care, din pacate, unii oameni din politica romaneasca stau cu urechea la pamant, sperand ca sanatatea presedintelui nu este buna. Eu cred ca, daca politica ne dezumanizeaza in asa hal incat sa ne dorim moartea cuiva, mai bine ne lasam de ea. Consider nu numai probabil o facatura, dat fiind antecedentele domnului Vadim Tudor, dar o josnicie”, a spus Antonescu in cadrul unei emisiuni de televiziune.

Dincolo de toate, Antonescu a spus ca starea de sanatate a presedintelui este o informatie de interes national.
„Domnul Basescu este la randu-i josnic. Are o reacþie absolut mitocaneasca vorbind despre sanatatea altora si facand niste glume absolut penibile. Inca o data vedem cum traim sub rusinea de a avea un presedinte care se piteste pe dupa coltul carciumii sa dea astfel de declaratii si cred ca este absolut normal, respectand intimitatea fiecaruia, sa avem, aºa cum se intampla in tarile civilizate, raspuns la intrebari legitime. Starea de sanatate a presedintelui este o informatie de interes national”, a mai declarat Antonescu.

Sa ne amintim ca Presedintele a infirmat zilele trecute zvonurile ca este bolnav, dar a confirmat ca a facut un control la Spitalul Militar.
„Sunt mai sanatos decat patronii vostri. Stiu ca de trei luni multi se chinuie tare sa spuna ca presedintele ori e bolnav, ori face partide, rupand de la PSD. Nu mai transmiteti minciuni. Sunt mai sanatos decat toti patronii vostri si la minte, si la corp”, a afirmat atunci Traian Basescu.

Iar eu adaug: cum pot respecta pe cel care nu ma respecta, indiferent cine este el si ce functie are?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.