Eurovision 2010 la TVR

Eurovision 2010 la TVR

0 152

Sambata, 27 februarie, de la ora 14.20, emisiunea „Ne vedem la TVR” va avea o editie speciala dedicata evenimentului Eurovision 2010.
Marina Almasan – Socaciu, gazda emisiunii si coordonatoarea din acest an a proiectului Eurovision 2010 ii va avea ca invitati in transmisiunea directa, in afara de finalisti si organizatori, pe artistii: Mihai Pocorschi, Mihai Traistariu si Gabriel Cotabita, pe realizatorul Stefan Naftanaila, pe impresarii Radu Groza si Christian Raetscher, pe sculptorul Alexandru Ghildus, pe Gianina Corondan si multi altii.
Cu exact o saptamana inainte de Selectia Nationala, finalistii vor raspunde, fiecare, despre motivele pentru care ei cred ca piesa lor merita sa plece la Oslo.
Vor fi vizionate clipurile finaliste iar specialistii vor discuta despre cum trebuie sa fie piesa care ar avea sanse la Oslo. Invitatii vor analiza prestatiile si piesele castigatorilor concursului international Eurovision, dar si participarile Romaniei.
Caricaturistul Popa’s, cel mai rapid caricaturist al lumii, va lansa in cadrul emisiunii tricoul Eurovision 2010, iar publicul si telespectatorii vor face cunostinta cu mascota Lala, in marime naturala.
Trupa VH2 va interpreta hitul „Fly on the wings of love”, cu care Olsen Brothers,
invitatii de onoare ai Selectiei Nationale din 6 martie, au castigat, in anul 2000, concursul Eurovision.
In finalul Comunicatului se arata ca Marina va avea un dialog cu Excelenta Sa, dl. Cristian Istrate, Ambasadorul Romaniei la Oslo, despre cum se pregatesc norvegienii pentru finala Eurovision din luna mai, 2010.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.