Ponta porneste la lupta

Ponta porneste la lupta

0 125

Victor Ponta, noul presedinte al PSD, a declarat ca, de luni, va incepe adevarata lupta a PSD ca partid de opozitie. In acest context el afirma: “Saptamana de miere pentru puterea actuala se termina luni, odata cu CEx al PSD”.
Presedintele PSD arata ca, in cadrul CEx al PSD de luni, va fi reafirmata sustinerea PSD pentru a pastra functia de presedinte al Senatului pentru Mircea Geoana.
„Din punctul nostru de vedere, intalnirea de luni a CEx va insemna sfarsitul saptamanii de miere pentru puterea actuala. O saptamana in care, in loc sa vorbim de cei care ne guverneaza, s-a vorbit de partidul de Opoziþie. De luni, veti vedea PSD reintors la sarcina sa principala, de partid al Opozitiei, reprezentant al valorilor de stanga, critic al guvernarii actuale, alternativa la actuala putere”, a declarat Ponta.
Ponta a subliniat ca va fi reafirmata sustinerea PSD pentru a pastra functia de presedinte al Senatului pentru Mircea Geoana „tocmai pentru a nu repeta greseala facuta de partid in 2006, atunci cand, in urma unui conflict intern, am pierdut functia de presedinte al Camerei Deputatilor”.
Ponta a mai spus: „Le cer colegilor mei sa ne batem pentru toate functiile pe care le-am casrigat prin votul oamenilor, sa lasam deoparte antipatiile si fac un apel catre colegi sa inceteze orice fel de declaratie si atac asupra vreunui coleg de partid”.

Ganduri, idei frumoase, inaltatoare. Dar va fi in stare tanarul Ponta sa circule pe soseaua politica plina de hartoape pe care i-au pregatit-o Puterea si acolitii acesteia?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.