Cancescu ii face mizerii lui Ghise

Cancescu ii face mizerii lui Ghise

0 136

Senatorul PNL de Brasov Ioan Ghise nu si-a platit cotizatia la organizatia judeteana. De vreo luna-doua, spune parlamentarul, caruia nu i se pare nimic grav. Nu la fel considera si conducerea PNL Brasov, care discuta sanctionarea restantierului conform statutului, fara ca cineva sa stie precis ce inseamna acest lucru. Ioan Ghise crede ca sanctionarea sa este oricum, „o mizerie” din partea lui Aristotel Cancescu, care ar fi „ofticat” pe el ca a ajuns senator.
Biroul Politic Teritorial al PNL Brasov se pregateste sa-l sanctioneze pe Ghise; desi se pare ca decizia a fost deja luata in unanimitate, secretarul general al PNL Brasov, Catalin Munteanu, patronul in sectorul aviar din Codlea, umbla cu cuvintele precum cu ouale cand e vorba de restantierul Ghise. Munteanu pretinde ca Biroul doar discuta sanctionarea lui Ghise, care este, de altfel, singurul membru al organizatiei care a neglijat sa-si achite cotizatia. Se stie, insa, ca liberalii brasoveni sunt foarte precauti cu informatiile delicate care se scurg din interiorul filialei si n-ar dori, probabil, ca presa sa creada ca sanctionarea lui Ghise are legatura cu animozitatea fatisa dintre senator si seful liberalilor brasoveni, Aristotel Cancescu. In plus, Munteanu nu stie sa spuna ce ar insemna o sanctionare „conform statutului”.
Senatorul Ioan Ghise nu stie nimic de vreo sanctiune, desi recunoaste ca ramas in urma cu plata cotizatiei.
Nu doar colegii de partid au remarcat sincopele din activitatea lui Ioan Ghise. Senatorul brasovean este in topul unui clasament al parlamentarilor care au absentat anul trecut la sedintele in care s-au votat diverse legi, cu 0 prezente la vot. Ghise si-a motivat candid absenteismul, afirmand ca nu poate fi in acelasi timp la Parlament si in studiourile de televiziune, unde a fost solicitat foarte des. Mult mai putin diafan este insa la adresa lui Aristotel Cancescu, pe care il banuieste in spatele sanctiunii de partid. Pe care o califica drept
„o mizerie a lui Cancescu”, cel care ar fi „ofticat” ca Ghise a fost ales senator.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.