Probleme tehnice il lasa mut pe Emil Boc

Probleme tehnice il lasa mut pe Emil Boc

0 118

Premierul Emil Boc a ramas pe „mute” la radioul public. De fapt, cum e turcul, si pistolul.
Problemele tehnice nu-i dau pace premierului Emil Boc, se pare ca nici la govern, dar nici la emisiunile radio. Ieri, in timpul unui interviu la radioul public, seful Executivului a ramas fara sunet in timp ce era intrebat despre masurile luate pentru combaterea efectelor inundatiilor. Este a doua oara cand premierul ramane fara sunet, in acelasi loc. Pe 2 februarie, Emil Boc a avut aceeasi problema cand raspundea unei intrebari legate de modul in care isi primesc bugetarii lefurile in acest an.

Daca ar fi fost o emisiune televizata – si mare pacat ca nu a fost – Boc ar fi semanat, vazut pe ecran si fara sonor, cu o maimuta furioasa, cum de fapt se si comporta in viata cotidiana.

De data aceasta, premierul Emil Boc a ramas fara sunet in timpul unui interviu la radioul public tocmai cand era intrebat de moderatoare despre masurile luate pentru combaterea efectelor inundatiilor. Echipa tehnica a intervenit imediat sa remedieze problema. Intre timp, pe fundal se auzea muzica, oricum ceva mai placut decat latratul pechinezului.
La inceputul lunii, problema s-a repetat. In timp ce raspundea unei intrebari, i-a cazut sunetul, iar transmisia a fost intrerupta. Pana sa-si dea seama de incident, Emil Boc a explicat cateva secunde modul de aplicare a legii unitare a salarizarii. Seful Executivului a realizat ca nu este auzit cand una dintre angajatele radioului a intrat in studiou pentru a rezolva problema. Resemnat, premierul si-a luat mapa cu documente pentru a pleca, dar in ultimul moment a fost intors din drum pentru ca defecþiunea tehnica fusese remediata.
„E bine? Ce s-a intamplat? Atunci continuam emisiunea, domnule prim-ministru, va rugam sa ne iertati. Se mai intampla astfel de lucruri si la case mari, nu e niciun fel de problema”, a spus moderatorul.

Ce bine ar fi sa i se mai ia din cand in cand maul si in viata publica!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.