Preturi LA JUMATATE la Targul Confintex Brasov

Preturi LA JUMATATE la Targul Confintex Brasov

0 128

Targul de imbracaminte si incaltaminte Confintex este o adevarata afacere pentru brasovenii care vor sa mai faca economii acum in vremuri de criza.
Aflat deja la cea de-a 73-a editie, targul reuneste la ITC peste 80 de producatori care va asteapta cu preturi promotionale in special la produsele de iarna.
Haine se gasesc pentru absolut toate categoriile de varsta: confectiile textile pentru adulti, confectiile din piele si blana, tricotajele, confectii pentru copii, tesaturi, lenjerii de pat, incaltaminte, marochinarie si accesorii de tot felul.
Printre piesele de rezistenta ale acestei editii sunt paltoanele de dama, al caror pret de producator, la jumatate fata de cel care se gaseste in magazine, le face irezistibile pentru doamnele si domnisoarele care vin la targ. Astfel o jacheta din colectia veche de toamna se vinde si cu 50 de lei, iar un palton ajunge pana la 90 de lei.
Varietatea de culori si modele le ofera cumparatorilor posibilitatea de a gasi ceva pe gustul lor.
Totusi, cele mai mici preturi sunt la paltoanele de dama de stofa care se vand la costul materialului, cu doar 30 de lei bucata.
Conform producatorilor, anul acesta se poarta culorile pastelate. „Majoritatea produselor noastre sunt crem, roz, alb sau negru, diverse nuante de bej si, mai ales, mov. Avem o varietate de articole vestimentare, de la bluze de ocazie, de dama, pana la cele de zi, care se vand cu 30-50 de lei si camasi de bumbac, cu 50 de lei”, a spus producatorul Cristina Simionescu, din Brasov, citata de cotidianul Adevarul.
Modelele de anul trecut se gasesc la ITC cu o reducere de 50%, astfel ca bluzele din acril, bumbac, lana si elastan se vand cu 25 de lei bucata, iar puloverele pentru barbati au preturi cuprinse intre 28 si 49 de lei.
Si incaltamintea se vinde, la targ, la preturi de producator. Pentru femei, pantofii de vara costa intre 115 si 135 de lei, ghetele cu 125- 150 de lei, iar cizmele cu 145-180 de lei. Oferte extraordinare sunt si la cizmele din colectia trecuta, care pot fi achizitionate la pretul de 100 de lei.
Va reamintim ca targul este deschis pana duminica la ora 16:00.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.